21 Ağustos 2014 Perşembe

Ev Turu...

Evde ufak tefek bir değişiklik yapacak olsam hemen bakınıyorum internete.Çıkıyorum ev turuna.Hal böyle olunca bir sürü fotoğraf birikiyor bilgisayarda.İstediğimi bulamasam da acayip fikirler geliyor aklıma.Birinin pencere önünü seviyorum ,birinin sandalyelerini,birinin dolabını,birinin çekmecesini.Çogunun da her bir yerini.
Mesala bu ev.Nasıl güzel,nasıl aydınlık ve ferah.İnsanın içini açıyor alıp kahveni oturmaya hatta kalmaya gidesin geliyor...Ben çok sevdim ,umarım size de iyi gelir.








...alvhemmakleri...

4 yorum:

  1. Ben klasiğim:) biraz yaşım icabı biraz da karakter özelliğimden olsa gerek, yaşamış eşyalarda yaşamayı seviyorum. Hani şu anne-babadan, evlatlara devinen cinsten olanlardan. Ancak; bu fotoğraflarda, ruhumun bir başka boyutta da huzur bulabileceğini söylüyor kulağıma. "Ben aydınlığım, temizim, ferahım, güncelim " diyor bu ev. Sahibi olanlara, uzun uzun mutlu yıllar diliyorum bu ferah evde:)) Sevgiler arkadaşım.

    YanıtlaSil
  2. Yaşla alkası yok gibi geliyor bana.Hepimiz bazen klasik bazen güncele karşı ilgi gösteriyoruz.O anki ruh halimiz etkiliyor olabilir.Ben de yaşanmışlığı severim hatta eski evlere karşı ilgim vardır ama dediğim gibi bu ev de ben enerjiğim diyor bana.İnsana müthiş bir enerji veriyor.Beyazlığı desen bir harika.Kocaman camlar,pencerelerin önü hepsi çok güzel.
    Benden de kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok ferah çok! Bayıldım!

    YanıtlaSil
  4. Bayılmayacak gibi değil.Sevgiler.Mutlu haftasonları...

    YanıtlaSil