1 Mayıs 2013 Çarşamba

Gelsin Mayıs Günleri...

Ve işte baharın son ayı olan mayısa  merhaba dedik bugün.
baharı beklerken dört gözle şimdi bitmesine  otuz gün kaldı bile...

 Mayıs, yaz sıcağının kendini daha bir hissertirdiği ve güneşi daha çok görmek isteyip de sıcaktan bunalınca ooo şimdiden böyle ise yazın ne yaparız dediğimiz  bahar ile yaz arasında kalmış güzelim bir aydır  bence. Martta soğuktan,nisanda yağmurdan göremediğimiz güneşi
bize daima cömertçe sunar ,içimizi ısıtır ve yaza görevi devredip usulca gider.
 
fotoğraf ne alaka diyenler için not : sadece bugün bunu çok sevdim ve beni mutlu ettiği için sayfamı süslemesini istedim o da kabul etti.

Tam anlamıyla balkon sefasına başlanıldığı,her haftasonu piknik planlarının yapıldığı  ve çocuklar için dondurma sezonunun açıldığı,şortlarla gezmeye başlanıldığı günleri getirir bize.güneşli ve rüzgarlıdır.yazın o yaprak kımıldatmayan sıcağına benzemez sıcağı.
severim yani  ben mayısı...
hele okul yıllarında daha bir severdim. hani yaz tatiline az kalmıştır,kitap ve defterlerin sonuna gelmişizdir,daha aylak günler başlamış ve tenefüslerde bahçenin en güzel yerini kapmak için yarışmışızdır ya hep o günler gelir aklıma.
bir de üniversitelerde başlayan bahar bayramlarını  ve konserleri.
boş dersler,son sınavlar,dışarıdaki güneşe ve dayanılmaz havaya rağmen geçilmesi gereken finaller,finaller,finaller...
oysa hayat ne güzelmiş o zamanlar.şimdi bitmeyen finaller yaşıyoruz hergün.üstelik sonunda sadece bir haftalık tatilcik olduğunu bilerek...

neyse pozitif düşünelim.evrene iyi mesajlar gönderelim.bize güzel şeylerle dönsün.
hepimiz için baharın bu son ayı da mükemmel geçsin...
sevgiyle va daima mutlu kalın:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder