9 Nisan 2013 Salı

İkea Kitaplık Oldu Mu Sana Mutfak Rafı

Evimizi aldığımızdan beri mutfakta fırın ile pencere arasındaki anlamsız boşluk beni rahatsız ediyordu.Neden tezgah orda bitmiş çok saçma diyordum.Ne yapsam ne yapsam diye düşündüm ,bir ara gözüm alıştı unuttum ,derken tekrar taktım oraya.Bu defa bişey bulucam dedim.Bir çok fikir geldi  aklıma ama hiçbiri yatmadı kafama.Mudo da falan vardır hani  altı metal sepet üstü masa görümümünde çekmeceli servis aracı gibi bişey.Adı neyse işte önce onu düşündüm, sığmadı oraya.Ayak alıyım raf takayım dedim tek bir raf saçma geldi.Sonra bir anda ampul yandı başımda.Şöyle pis bir gülüşle buldum !!!boydan boya raf yapayım zaten duvar boş ve anlamsız dedim ve ikeanın yolunu tuttum.Aldım LACK kitaplığın beyazını.190 olunca boyu haliyle arabaya sığmadı,nakliye ile geldi.Elceğizim ile birleştirdim.Ado da montesini yaptı.Oldu mu sana ikea kitaplık mutfak rafı.
mutfak dolapları ile uymaz diye biraz tedirgin olmadım değil.ama tam çiğ beyaz değil ya ikisi çok iyi uyum sağladı.eve gelen misafirlerin çoğu dolaplarla takım sanıyor.
ne güzel düşünmüşler diyor.
aslında bu rafı yeni yapmadım, yılbaşından bile önceydi takılması.Ablamlara göstermek için bir iki kare çekmiştim öylesine.Az önce pembe yastığın bloğundaki mutfak raflarını ve özellikle bir fotoğrafı görünce yayınlamak geldi aklıma.
aha dedim bu defa el oğlundan önce biz düşünmüşüz.
İyi ki de düşünmüşüm değil mi.
sevgiyle kalın.

6 yorum:

  1. Her zaman onlardan ilham alacak değiliz ya...gerçekten harika olmuş,çok beğendim...mutlu günlerde kullanman dileğiyle!

    Sevgiler
    Sebi

    YanıtlaSil
  2. çok çoook teşekkür ederim.hem incelik gösterip geldiğin ,hem beğendiğin hem de güzel dileklerin için.sevgiyle ve hep mutlu kal:)

    YanıtlaSil
  3. Bayıldımmm,harika görünüm vermiş yüreğine sağlık canım çok beğen,gerçekten o boş alan için harika ayarlamışsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ferideco.benim de içime sinmişti ama bu güzel yorumlardan sonra daha bir keyifli bakıyorum o köşeye.sevgiler.

      Sil
  4. bende pembeyastığımdan ışınlanıp meraktan geldim:)çoook güzel olmuş ay özendim yaaa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne iyi ettiniz de geldiniz.beni çokkk mutlu ettniz.beğenmenize sevindim.daha güzellerini yapacağınıza eminim.sevgiler.

      Sil