23 Ekim 2014 Perşembe

Cennetin Rengi-E.V.MITCHELL

İlk çıktığından beri kaç kez elim gitti bu kitaba ve sonra kaç kez bıraktım ,başka kitap aldım bilmiyorum.Bazen öyle oluyor kararsız kaldığım an zamanı değil diyor bırakıyorum.Ama bu defa elime aldım ve doğru kasaya gittim bakmadım bile arka kapak  yazısına.Eve geldim başladım okumaya ve ayraç kullanmadan bitti.Ayraç kullanmadım ama bolca mendil kullandığım kesin.

İlk sayfalarda akmaya başlayan gözyaşlarım ile hiç de tahmin etmediğim bir hikaye okuyacağımı anladım.Evet bir sorun bekliyordum bunu zaten ilk sayfalarda öğrenmiştim ama böylesi bir durum değildi beklediğim.Boğazım düğümlendi gözlerim yaşardı başladım ağlıyordum bitirdim hala ağlıyorum.

Acı,umut,hayal kırıklığı,yalnızlık,ölüm ve ardından gelen bir terkediliş.Hele bunlar bir kadının hele de bir annenin başına geliyorsa hepten kahroluyor insan.Bu kadarı fazla derken yüreğiniz sızlarken bir bakmışsınız bir mucize.Ağlarken gülüyor başka bir hikayenin içine dahil oluyorsunuz bu defa.Sophie ile beraber geçmişe gidiyor,hikayesini öğreniyor,mucizelere inanıyor ve  yıkılan o kadının  yeniden ayağa kalkmasına şahit oluyorsunuz.

 Çok ağlasam da beğendim ben,tavsiye ederim herkese.
Keyifli okumalar.

6 yorum:

  1. Tüh bak daha dün D&R dan 5 kitap birden sipariş ettim. neyse bir dahaki siparişe kitabı not aldım.
    paylaşım için teşekkürler,

    YanıtlaSil
  2. Ah o bitmeyen siparişler hep insanın aklı diğerlerinde kalıyor.Ne güzel ama değil mi yeni liste hemen hazırlanıyor.Ben de gördükçe not alıyorum böylece ne alacağımı bilerek gidiyorum kitapçıya.İnternet alışverişi güzel de bazen yerinde kitapların arasında dolaşıp zaman geçirmek sonra elinde yeni hikayeler ile çıkmayı da çok seviyorum ben.Sevgiler.Mutlu cumalar...

    YanıtlaSil
  3. çok sevmiştim çooookkk.
    ben de elimden bırakamadan okudum.
    bol bol okumalı günler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem beğendim hem de çok ağladım ben bu kitapta Seyhan.Bir yerli bir yabancı kitap gidiyorum ama sürekli ağlıyorum bu hiç iyi değil.Sana da keyifli okumalar...Mutlu haftalar.

      Sil
  4. Güzel bir kitaba benziyor bende daha önce denk gelmiştim bu kitaba ama alma konusunda tereddüt etmiştim keşke alsaymısım.Ama madem bu kadar güzel bir daha ki sefere alayım bari :)

    YanıtlaSil