14 Kasım 2013 Perşembe

Tepe Home & Green Gate Seviyorum Sizi...

Hafta sonu Tepe Home'a gittim bize yakın şubelerden birine.Gez dolaş her gördüğüne iç geçir ama öncelikli olanı ara derken içinde kaç tur attım bilmiyorum.Aradığım tabi ki güzeller güzeli Green Gate ürünleriydi.Acaba ben mi göremedim diye satış elemanına sorayım dedim ''şimdi geldi yeni açıyoruz paketleri akşama ancak biter yarın satışta olur '' dedi.
Moralim bozuldu elim boş döneceğimi hiç düşünmemiştim .Söylene söylene alacağım başka ürünleri bile almadan çıktım mağazadan.Pazartesi bir fırsatını bulup bitmeden yetişmek lazım dedim ama ancak Salı günü gidebildim ve bu güzelleri aldım.Aklımda başka ürünler vardı ama hem ürün azlığı, hem hemen satılmış olması nedeni ile kısmetime bu kırmızılılar düştü.
Beğenmediğimden değil ha yanlış anlaşılmasın sakın çok sevdim ben bunları.
Hem zaten önümüz yılbaşı ,kırmızıdan daha yakışan  renk var mı yılbaşına.


Nasıl çok güzeller değil mi...

 

Bu arada şansa bakın ki benim gittiğim Tepe Home şubesine ilk defa geliyormuş 
 Green Gate ürünleri.
Talebe göre karar verilecekmiş sürekliliğine.
Aman inşallah talep olur da ulaşması kolay olur.
Ben de o aklımda kalanları da alırım bir bir.

Haydi ben kaçıyorum .
Siz daima sevgiyle  kalın ve görüşene kadar kendinize iyi bakın:)))




6 yorum:

  1. Bahar'cım gözlerim bayram etti, aldığın cicileri güle güle kullan...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sebi.Ben de bulunca bayram ettim resmen.Ama bağımlı olmaktan korkuyorum çok güzeller...sevgiler.

      Sil
  2. Benim iş yoğunluğundan bir türlü yolum düşmedi TepeHome'a :( şimdi gitsem birşeycik kalmamıştır kesin. Neyse belki de iyi oldu batmaktan kıl payı kurtuldum:) seninkiler nefis ama güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayda çok teşekkür ederim.Evet biraz geç kalsan hayal kırıklığı ile dönüyor insan.Aldıklarıma mutlu oldum alamadıklarım hala aklımda.O kadar güzeller ki insan hepsini istiyor adeta.Bazen görmemek daha iyi galiba en azından maddi açıdan:( sevgiyle kal .

      Sil
  3. Ben de cuma günü Tepe Home'a uğradım ,hem yeni ürünler gelmişti hem de yılbaşı için çılgınca süslenmişti;aklım kalmadı desem yalan olur.
    Green Gate, Cath Kidston derken ev doldu taştı ama insan almadan da duramıyor değil mi?

    YanıtlaSil
  4. Görüp de almadan dönmek ne mümkün Nilgün Abla.Her yer de durum aynı mağazalar ışıl ışıl insanın aklını başından alıyor .Geçen hafta Zara Home kanıma girdi bu hafta English Home.Ay bir daha ki sefere bitmiş olur diye görür görmez alasım geliyor.Ev dolarken cüzdanlar boşalıyor ne yapacağız.
    Sevgiler mutlu pazarlar.

    YanıtlaSil