19 Haziran 2015 Cuma

Mutlu Bir Haber ve Mutlu Haftasonları...

Bu pazartesi evde ve tatilde olduklarım dışında yaşadığım en sendromsuz en mutlu  pazartesiydi.Nedeni dünyalar güzeli altın saçlı bir melekti.Gerçekten altın şaçlı...
Zeynep doğdu ve ben yine teyze oldum.Allahım nasıl güzel bir koku,nasıl güzel bir duygu ,nasıl güzel bir bebek.Böyle seyrediyoruz tüm aile.Ha gözlerini açtı,yok acıktı,bak meleklere güldü,yok kaşlarını çattı.O minik yüz şekilden şekle girdikçe biz eriyoruz yeminle.Şansın bol ,bahtın güzel olsun bebeğim.İşte böyle bir mucize varken hayatta o pazartesi değil şikayeti teşekkürü bile hak ediyordu ve biz bolca şükrettik.Her günü akşam onu göreceğim heyecanı ile yaşayarak bitti bu hafta.Ve şimdi koca iki gün o mis gibi koku benimle.
Biraz depolar belki pazartesi size de yollarım kim bilir...


İşte benim hafta sonu planım bu.Cennetten gelen o mis koku ile sarhoş olup,ağlamaları ile kendime gelecek,gazını çıkartıp meleklere gülmesini bekleyeceğim.Tabi bir de bol bol fotoğrafını çekeceğim.Bundan güzel aktivite mi olur.

Size de böyle mis gibi ,mutlu ve pür neşeli bir hafta sonu diliyorum.

Ve hayırlı ramazanlar herkese.

6 yorum:

  1. Dünyamıza hoş gelmiş Zeynep bebek. Kutluyorum. Bahtı açık olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. güzel geçti mi haftasonuuuu :)

    YanıtlaSil
  3. Geçmez mi hiç mis gibi bebek kokusu eşliğinde.Bir de bol bol fotoğrafını çektim kuzunun:)

    YanıtlaSil
  4. yeğen şahane bir şey ya!
    şükürler olsun bi tene de benim var.
    oyyy halası yesin onu.
    bak senin zeynep aklıma benim elifi düşürdü ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şükür 17 tane de benim var:) Çoğu koca sıpalar oldukları için şuan gözdemiz en tazesi en süt kokulusu.Ay Seyhan bir görsen cidden altın saçlı bir kız.Ve çok minnak ya.Unutmuşuz resmen bebeği bizim sıpa yanında yetişkin gibi kaldı:)

      Sil