15 Mayıs 2015 Cuma

Güney Fransa'da Bir Ev...

Hayallerimi süsleyen bu taş evlere  ve güzel bahçelere ne bakmaktan  ne de buraya koymaktan usanacağım sanırım.Bir de bu evlerde oturanları kıskanmaktan:)
O işin şakası da gerçekten bu evleri alıp bir de isteklerine göre yeniden tasarlayıp yaşanır hale getirenlere saygım sonsuz.Bu güzel ev de anladığım kadarı ile üzüm ve zeytin yetiştiriciliği yapan birine aitmiş ve tabi bugün ki halinde değilmiş.Bu bölgeye yani Güney Fransa'nın Provence bölgesine balayına gelen bir çift tarafından satın alınıp yenilenmiş.Şimdi gel de hayran olma haksız mıyım...Ve şuan net üzerinden kiraya veriliyormuş bizim olamasa da buralara yolumuz düşerse kalalım diye.Ne güzel değil mi...
 
 
 
 
 

*Elmueble*

Eğlencesi bol,kahkahası bol,hatırası bol bir hafta sonu diliyorum.
Sevgiler,mutlu hafta sonları...

6 yorum:

  1. merabaaaa. hoşgeldiniiiz. görüşürüz ki yineeee :)

    güney fransa'da bir ev. iki tane film var kaçırmayın. ikisi de fransız filmi. biri, güzel gürültücü, jacques rivette, diğeri de yaz saati, olivier assayas, o evlerde geçen nefis iki film.

    akşam güneşi yorumunuzu da yanıtladım ki. bi okuyun amaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de hoşgeldin sevgili deeptone.Çok güzel bölgeler gerçekten oralar.Gitmeden hayranım bir de gitsem nasıl olurum kimbilir.Filmleri not aldım.Hatta bir ara ben de Provence de geçen bir film yorumu yazmıştım bloga A Good Year adında.Sıcacık bir filmdi tıpkı oralar gibi.Sen de bir ona bakıver amaaa:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Bayılmayacak gibi değiller Emel.Hem taş,hem bahçeli,hem eski...Hadi kalk gidelim:)

      Sil
  3. Wonderful countryside home!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil