18 Aralık 2014 Perşembe

Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var - Debbie Macomber


Geçen hafta aldım bu kitabı.Adıyla ,kapak tasarımıyla ve hikayesiyle tam yılın bu zamanları okunacak keyifli bir kitap.Oturup bir çırpıda okunan klasik bir Debbie Macomber hikayesi.
Ve yine Blossom Sokağında geçiyor.

Karakterlerimiz Katherine ve Wynn.
Katherine vaktinin büyük bölümünü Blossom Sokağındaki French Cafe'de (ki burası daha önceki kitaplardan tanıdığımız Alix'in çalıştığı cafe ) başkaları için yeni yıl mektupları yazarak geçiren ama tam zamanlı iş arayan bir genç kadındır.
 Wynn Jeffries ise  yeni yazdığı Özgür Çocuk kitabı ile büyük çıkış yakalayan bir çocuk psikoloğudur ve aynı kafede vakit geçirmekten keyif alır.Şimdilik tek ortak noktaları bu kafedir.

Katherine yeğenlerinin Özgür Çocuk teorisiyle yetişmesinden son derece rahatsızdır ve buna sebep olan psikolog Wynn Jeffries den nefret etmektedir.Tabi ki tanışana kadar...

Kısa, sıcak ,yormayan ,sıkmayan,sizi alıp French Cafe'deki kahveleri çörekleri tatmışsınız gibi keyiflendiren bir kitap bu.
Böyle hikayelere ihtiyacım var diyorsanız tam size göre.
Bence bazen hepimizin ihtiyacı oluyor.
Keyifli okumalar.

7 yorum:

  1. Kendime çok kızıyorum! Ne zamandır kitap okuyamıyorum! Zaman yok diyorum ama biraz da benim yüzümden kafam binbir şey ile dolu olunca kitaba konsantre olamıyorum, halbuki bak nasıl özendim bu kitaba!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızma ama sen de boş mu duruyorsun sanki ,üretiyorsun sürekli.Bu tam dolu dinlenmelik eğlenmelik bir kitap.Romantik komedi tadında.Ve tam yeni yıl çoşkusuna göre...

      Sil
  2. canımmm debbiecimm
    heyecanla okumayı bekliyorum elimdeki bitsin ^^

    YanıtlaSil
  3. Ay bu kadını benim de böyle sevesim geliyor:)
    Tam zamanı bu kitap için.Ben de heyecanla yorumunu bekliyorum.Sevgiler.Mutlu hafta sonları...

    YanıtlaSil
  4. Böyle kış kitaplarını çok seviyorum.Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil