25 Nisan 2014 Cuma

Hep Beyaz Her Yere Beyaz...

Yakışmadığı tek yer yok beyazın.Aydınlık ferah ve huzur getiriyor girdiği ortama.
Şu görsellere bakıp da iç geçirmeyen var mıdır bilmem ama ben hepsini ayrı ayrı beğendim.
Hafta sonunuz huzurlu ve keyifli geçsin.
Sevgiyle kalın...

8 yorum:

  1. çok güzel fotoğraflar,bişi dicem sakın kırılma emi!
    bloger modasımı bu beyaz,bence ev olması için daha çok renklere ihtiyaç var,sıcak renklere
    :))))

    YanıtlaSil
  2. Ben kıyafette bile modayı değil sevdiğimi yakışanı alır giyerim .Yaşadığım alanda huzur vermedikten sonra neden moda diye bir renge takılayım.
    Beyazı ve verdiği havayı seviyorum ama o dediğiniz modadan haberim yok:)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. beyaz her şeyde, her yerde çok güzel. Bende çok seviyorum. Moda diye de asla düşünmedim Baharcım, çok güzel seçimler, harika fotoğraflar. Gölünde beyaz senin biliyor musun:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel kalpli güzel Emelcim teşekkür ederim güzel sözlerin için.Beyaz bence de hep güzel ama en yakıştığı yerlerden biri de senin huzur dolu aydınlık evin.Fotoğraflarında kayboluyorum bazen...Kucak dolusu sevgiler...

      Sil
    2. "Gönlünde" yazmak istemiştim, "gölünde" yazmışım:) Ama anladın sen:)
      Baharcım bak bir sehpa daha var, beyaza boyacanak, ilk sana söylüyorum:) çöpte buldum desem:)) Yok valla çöp karıştırmıyorum ama hemen yanına koymuşlar, dayanamadım, etraftada kimseler yoktu, kaptım:) utandım da biraz:)
      Koyarım yakında bloğa,
      Çok sevgiler,öperim.

      Sil
    3. Emelcim sağol canım anlamaz olurmuyum hiç asıl gönlü güzel olan sensin.Bir arkadaşım var sana çok benzettiğim hem hamarat hem yenilemeyi seven .O da senin gibi çöpten koltuk ve puf bulmuştu (daha doğrusu çöpün yanından diyelim kibar olalım okuyan bu kadınlar ne yapıyor çöpün başında mı bekliyorlar demesin ) ahşap kısımları beyaz eskitme yaptı döşemeyi değiştirdi balkonuna hoş bir köşe yaptı görsen cafe gibi oldu o köşe.Gidince hep o koltukta otururum ben .O yüzden severim böyle insanları ben.Hem mütevazi hem hamarat .Ne var utanacak bulsam ben de alırım.Ben de eski sehpa yok yenileyim ablamınkileri kestirdim gözüme ben de.Benden de kocaman sevgiler.İlk olmanı ayrıcalığı için ayrıca teşekkürler canım.Öptüm.

      Sil
  4. Beyazı sevenlerden biride benim görsellere bayıldım özelliklede beyaz mutfağa çünkü değiştiremediğim bir tek mutfağım kaldı paylaşım için teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de hayalim beyaz mutfak ama sıra gelmiyor bir türlü.Bir de büyük olması ama ona yapacak bir şey yok malesef.O yüzden bir dolap ve raf alıp biraz değişiklik yapacağım şimdilik.İnşallah sizin gönlünüzce olur herşey.sevgiler...

      Sil