4 Şubat 2014 Salı

Mutlu Pencereler...

Önünde çiçek olan bir pencere mutlu bir penceredir benim için .
Çiçek varsa camın önünde ,mutlu bir kadın vardır o evin içinde.Bir de kahkahası yeri göğü inleten ,eli yüzü çikolatalı çocuklar  ve  işten eve yorgun ama mutlu dönen sevgi dolu bir  baba.
Bakınca beni bile mutlu eden pencerelerin içine mutlu hikayeler yazıyorum nedense.
Başka türlüsü yakışmıyor bu güzelliğe...
 

Pinterest

10 yorum:

  1. Ohh çok güzel içim açıldı. 2 gün güneş gördük, hepimiz bahar havasına büründük :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Sebi'cim bu fotoğrafları eklerken ben de kendi kendime baharı erken mi getirdim acaba demiştim Galiba hepimiz çoşmak için hazır bekliyoruz baharı...Kucak dolusu sevgiler :)

      Sil
  2. Her biri birbirinden harika ! Mest oldum resmen.
    Ben de çok seviyorum camın önünde çiçekleri, gerçi bu evde şanslıyız kocaman bir balkon var ve bizim balkona bakan salon penceresinin önü sardunya dolu, bu sene de hiç kış olmadığından üstleri hep çiçekliydi.
    Ama eğer günün birinde kendi evimiz olursa kesin tüm pencelerin içlerini geniş yaptıracağım ve hepsine çiçekler, süsler koyacağım..
    ay bende başladım burada hayallere:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel anlatmışsın hemen gözümün önüne geldi hayalindeki ev.Bir sürü güzel fotoğraf çekersin o zaman.Çiçekleri aydınlık yere taşımaktansa yerinde çeker biz de senin evin her köşesine mest oluruz yine.Boşa dememişim ben önünde çiçek olan pencerenin içinde mutlu kadın vardır diye.Mutluluğun ta ekran başında beni mutlu ediyor.Bol çiçekli aydınlık ferah ve içi mutluluk dolu bir evin olsun inşallah.Bu arada o geniş pencere hayali bende de var.Bazen çiçek koymak bazen oturup kitap okumak için:)

      Sil
  3. Çok güzeller, yazdıklarınıza katılıyorum, mutlu pencereler, mutlu evler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim böyle mutlu pencereler gördüm mü içerideki mutluluk dışarı taşmış hissine kapılıyorum.
      Mutlu pencereler mutlu aileler:)sevgiler.

      Sil
  4. Resimlere bayıldım. Bende çiçekleri çok severim. Onların birer hikayesi olduğuna inanırım. Konuşurum saatlerce onlarla, dertleşirim. Yazdığınız her şey o kadar güzel ki kendimi buldum :) Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yazdıklarınız da beni çok mutlu etti.Ne güzel çiçekleri bu kadar çok sevmeniz onlarla dertleşmeniz.Sizin çiçekler de mutlu çiçeklerdir o zaman.Sevgiler...

      Sil